Aanbieding

Meer informatie

JOSH V kortingscode Glamour Day 2019! Op zaterdag 6 april is het weer zover, dan shop jij de hele dag met 20% korting vele bekende merken bij vele bekende webshops en winkels. Vul de speciale Glamour Day kortingscode in en profiteer de hele dag van deze aanbieding.

Glamour Day 2019
6 april 2019 is het de officiele National Glamour Day! Editie 11, het aprilnummer, van het glossy Glamour magazine staat vol met shopping-inspiratie. Alle merken, winkels en webshops die meedoen aan Glamour Day voorjaar 2019 - en waarbij je 20% korting krijgt op vertoon van de Glamour. In tegenstelling tot shoppen in de winkels hoef je voor online shoppen tijdens National Glamour Day géén Glamour-magazine te hebben, je vult gewoon de kortingscodes in die wij voor jou verzameld hebben. Iedereen kan online profiteren van National Glamour Day 2019.Het grootste shopevenement van het jaar, die jij samen met een vriendin, zus, je liefde of met je moeder kan bijwonen en waar je bij meer dan 50 merken 20% korting krijgt.

Hoe werkt de Glamour Day korting bij JOSH V?
In de webshops kun je gewoon de producten in je winkelwagentje leggen die je wil bestellen. Bij het afrekenen voer je de kortingscode van National Glamour Day september 2019 in en je ontvangt automatisch 20% korting. Alleen wehkamp, bol.com en Miss Etam zijn hierin de uitzondering, daar wordt de korting zonder kortingscode automatisch verrekend. Dat is het! Veel shopplezier!

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Binnen 2 werkdagen in huis
Retour: Gratis retour
Keurmerk:
Bezorgd door:
Betaling:

Relevante artikelen JOSH V

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen