Shabbies Amsterdam nieuw! Sisterhood by Lizzy & Charlie collectie

verlopen

Bekijk deze aanbieding

 

Aanbieding

Meer informatie

Nieuw! Vanaf november is de nieuwste Shabbies collectie 'Sisterhood' beschikbaar. Shabbies staat bekend om de trendy, tijdloze, duurzame en stijlvolle collectie met dameslaarzen, schoenen, sneakers en bijpassende tassen. Dit najaar komt Shabbies met een exclusieve collectie western boots en sneakers. Je moet ervoor in de buidel tasten, maar dan heb je iets exclusiefs en unieks!

Shabbies Amsterdam heeft de nieuwste Sisterhood collectie gelanceerd
Sisterhood is de exclusieve collectie van Lizzy & Charlie. De populaire BFF's én zussen Lizzy & Charlie van der Ligt lanceren deze herfst hun eerste collectie in samenwerking met Shabbies Amsterdam. Wat kun je verwachten van de Sisterhood collectie? Stoere, nieuwe ontwerpen in verschillende kleuren. De inspiratie voor de collectie komt uit de kledingkast van Lizzy & Charlie’s oma, waarin de westernlaars een grote rol speelt. De zussen zijn gek op uitgesproken en edgy schoenen en laten dit ook duidelijk naar voren komen met een collectie stoere westernlaarsjes en kekke sneakers.

Nieuwste Shabbies laarzen en sneakers collectie van Lizzy & Charlie
Door de combinaties en de originele stijl van Lizzy (27) is ze één van de grootste lifestyle influencers van Nederland geworden. Je vindt haar op YouTube en als fashion & lifestyle-expert op RTL’s Concentrate Velvet. Haar jongere zus Charlie (22) is op dit moment haar studie marketingcommunicatie aan het afronden in Amsterdam. Naast haar studie is ze ook erg actief op social media; via haar Instagram kan iedereen een kijkje nemen in haar leven en laat ze graag zien dat veel kleur dragen gewoon kan en rebelleren trouwens ook!

Relevante artikelen Shabbies Amsterdam

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen