Aanbieding

Meer informatie

 

MANFIELD X ANNIC COLLECTIE vanaf april verkrijgbaar bij Manfield! Ondernemer, adviseur, blogger én coach is Annic ten Duis. Annic is oprichtster van het succesvolle Fashion platform ‘I Love Fashion News’. In het jaar 2015 lanceerde Annic haar nieuwe website Annicvw.com. Naast het regelmatig bloggen, organiseert Annic ook maandelijks masterclasses over ondernemen én is zij een consultant voor vele grote bedrijven.

Samenwerking Manfield en Annic
Met trots delen we jullie mee dat Annic, in samenwerking met Manfield, een eigen exclusieve collectie heeft ontworpen. Pareltjes waar ieder fashionhartje gegarandeerd sneller van gaan kloppen! Op 10 april a.s. vindt de lancering plaats! Houd daarom de site van Manfield in de gaten! 

Nieuwe Manfield X Annic damesschoenen
De nieuwe collectie, die ontworpen is door Annic, is een Business collectie met dameschoenen en bestaat uit 4 verschillende modellen. Het geheim van deze zakelijke en stijlvolle collectie damesschoenen is dat ze ook heel goed casual te dragen zijn. De modellen hebben printjes en kleuren die Annic helemaal geweldig vindt. Benieuwd of de collectie ook jouw favoriete modellen zijn? Vanaf 10 april a.s. zijn ze verkrijgbaar op www.manfield.com. 

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis bezorging
Levertijd: 2 - 4 werkdagen
Retour: Gratis via KIALA / UPS Ac
Keurmerk:
Bezorgd door:
Betaling:

Relevante artikelen Manfield

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen