Shabbies Amsterdam nieuw! De witte flex zool bij Shabbies; van Festival tot stadse look

verlopen

Bekijk deze aanbieding

 

Aanbieding

Meer informatie

De witte 'flex zool'; van festival- tot stadse look bij Shabbies! Heb je de witte 'flex zolen' van Shabbies al ontdekt? Vorige zomer kon je ze al een beetje spotten in de collectie, dit seizoen zijn ze pas echt onmogelijk te missen. De schoenen met de witte flexibele rubber zolen zijn hét antwoord van Shabbies op een all season nonchalante look. Het is een stadse variant op de populaire espadrille. Dankzij het elastiek, het gebruik van zachte suèdes en de klassieke Shabbies stitchdown fabricage methode, ben jij verzekerd van comfort én stijl!

Op deze witte zomerse zool zijn verschillende variaties beschikbaar. Van een stadse en stoere bootschoen, tot een vintage 'wallaby style' veterschoen en een trendy hoge veterschoen! De witte flexzool is de all time favoriet van festival- tot stadse look bij Shabbies.

De serie op witte zool is te verkrijgen in denim blauw, dark olive en off-white. Eindloos te combineren dus voor het komende festival en een fijn alternatief voor de sneakers. Bekijk de collectie op www.shabbiesamsterdam.com.

 

Relevante artikelen Shabbies Amsterdam

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen