Trends

Papaya; nieuwe voorjaar/zomer modekleur voor 2016

Door Brenda - Update: 23 januari 2019 -

Papaya wordt dé nieuwe kleurtrend 

Deskundigen hebben een kleine glimp van de nieuwe lente kleuren voor het komende jaar onthuld. De meest toegepaste modekleuren voor het voorjaar/zomer 2016 brengen een fruity-style met zich mee. Prada was één van de eersten met het verwerken van deze fruitkleuren in hun springsummer 2015 collectie op de catwalk show.

Vorige zomer was het één grote kleurexplosie wat modebeeld betreft, waar ook de felle Neon en primaire kleuren nog een groot aandeel in hadden. Dit jaar zien we nieuwe bold brights die de catwalk domineren. Ze doen ons denken aan een exotische fruitschaal; Papaya, mandarijn, avocado, framboos, blauwe bes, ananas en passievrucht: allemaal tonen die we terug zien in het modebeeld van komend seizoen.

De Winter Papaya van afgelopen seizoen ontwikkelt zich tot Spring Papaya, een subtiele oranje tint met een vleugje zachte kurkuma. Deze rustige, kruidachtige en fruitige kleur is geschikt voor de Hedendaagse moderne- en Tienermarkten. Spring Papaya, een belangrijke kleur voor voorjaar/zomer16, verleent een ongedwongen elegantie aan damesmode, make-up en accessoires. Ook de celebrities hebben deze fruittrend alweer ontdekt.

Materiaal en collectie
Flinterdunne stoffen zijn vrouwelijk maar toch ook modern, terwijl tassen verrassend nieuw lijken in vierkante, leren uitvoering. De kleur werkt ook goed bij volumineuze draperieën en frivole maatwerk. In combinatie met de luchtige materialen wordt het een exotisch zomerbeeld.

Middels het visueel-inspirerende nieuwe rapport van Trendstop.com wordt u geholpen bij het maken van beslissingen over kleuren door te laten zien hoe de vooraanstaande ontwerpers de seizoenskleuren in hun ontwerpen toepassen. Ontdek 15 essentiële kleuren voor het komende seizoen, gepresenteerd met een moodboard, een fotogallerij die te downloaden is, en een bijpassende Pantone® referentie voor iedere tint. Als onderdeel van de samenwerking met FashionUnited geven de Trendstop kleurexperts een kleine vooruitblik op de voorjaarskleur Spring Papaya.

De Trendstop Voorjaar/Zomer 2016 Modetrendprognose, waarin 15 essentiële kleuren zijn opgenomen, kunt u hier bij Trendstop.com aanschaffen. Maak gebruik van hun exclusieve aanbieding voor FashionUnited en ontvang met de promocode FUFASHION10 een speciale korting van 10 procent.

Pastelkleuren 2015

Exotisch Papaya staat pas voor volgend jaar op de kleurenkaart, want deze zomer zijn het vooral de pastelkleuren die het modebeeld bepalen en de roze Barbie-Look niet te vergeten. De pastellen van dit seizoen zijn gedempt van kleur en kunnen gemakkelijk met elkaar gecombineerd worden. Bij Nelly.com kun je up-to-date en trending worden door de nieuwe pastelkleuren te bewonderen in The New Pastels.

Pak je online korting
Wil je online op de hoogte blijven van het modebeeld en direct shoppen, dan doe je dat natuurlijk het liefst met korting. In dat geval hebben wij leuke aanbiedingen en kortingscodes voor je verzameld. Pak hieronder je voordeel of klik hier voor alle kortingen.

Relevante aanbiedingen

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen