Voordeel

De onweerstaanbare WinterSale is weer in het land

Door Saskia - Prijs-update: 25 mei 2019 -

De leukste koopjes in de Wintersale shoppen

In de eerste drie kwartalen van 2014 hebben Nederlandse consumenten maar liefst 9,81 miljard euro besteed aan online aankopen. Dat komt neer op 17 procent van alle bestedingen binnen de totale markt. Dat blijkt uit de Thuiswinkel Markt Monitor, het onderzoek naar online consumenten bestedingen in Nederland. Tot september werd 5 procent van de aankopen via internet gedaan, wat neerkomt op 90,7 miljoen aankopen.

De verwachting is dat het vierde kwartaal, waarin ook de online Sinterklaas- en Kerstaankopen van dit jaar worden meegenomen, goed is voor meer dan 31 miljoen online shoppen. Dit zal online retailers een omzet van zo’n 3,9 euro miljard opleveren, waarmee de totale online omzet door consumentenbestedingen over heel 2014 naar verwachting uitkomt op 13,7 miljard euro.

Tablet
Een op de acht aankopen via internet wordt gedaan met behulp van een tablet. In vergelijking met de totaal aantal online bestedingen komt het aantal aankopen via een tablet op een aandeel van 10 procent. Vooral voor kleding, schoenen en food- en nearfood gebruiken Nederlandse consumenten hun tablet; zeker 14 procent doet via zijn tablet de online aankoop.

Onlangs heeft onderzoek van Channel Advisor aangetoond dat 92% van de mensen die online winkelen customer reviews lezen. Nog interessanter is de verdeling van deze groep: 3 procent laat zich door het lezen van een review niet beïnvloeden. De overige 89 procent doet dat wél en neemt de reviews mee in het koopproces. Als u nog niks doet met customer reviews, dan wordt het misschien tijd om dat in gang te zetten.

Craving
Wat hebben fashion, pure chocolade, koffie, spiritualiteit en reizen met elkaar te maken? Allemaal zaken waar je echt zin in kunt hebben. Waar je naar kunt hunkeren. Met andere woorden: I’m craving for it! De CRAVE-guides zijn in de USA al een begrip en het waait langzaam over naar Amsterdam. Bij het woord hunkeren denk je al snel aan 50 tinten grijs, maar over die hunkering hebben wij het hier niet. Er bestaan ook negatieve manieren van hunkeren, het dringende verlangen, of onbedwingbare trek en verzadiging naar veelal verdovende middelen. Maar wij hebben het uiteraard over de fun hunkering, onbedwingbare trek en verzadiging van het online shoppen. Want hoe blij kun je zijn met een goed gescoorde aankoop, tegen de beste prijs en precies in jouw maat? Online is de keuze ook onbeperkt, want heeft de ene webshop je maat niet, dan zijn er vast via de vele zoekmachines en de actiepagina's genoeg andere opties te vinden.

Wintersale
In deze tijd van het jaar, de start van de Wintersale, valt er weer genoeg te hunkeren. Heel veel korting bij de webshops. Daardoor zijn er helaas wel minder kortingcodes verkrijgbaar. Maar wij houden ook alle onweerstaanbare aanbiedingen bij voor je, zodat je altijd de laagste prijs kunt scoren. Wacht niet te lang met aankopen, want de mooiste modellen zijn vaak het eerst verdwenen en daar kun je nog een onverzadigd gevoel aan over houden.

Pak je online korting
Als je de Online Wintersale niet kunt weerstaan, dan doe je dat natuurlijk het liefst met korting. In dat geval hebben wij leuke aanbiedingen en kortingscodes voor je verzameld. Pak hieronder je voordeel of klik hier voor alle kortingen.

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen