Spotlight

BALR. (RED) collectie; limited editions! Red levens en stop Aids

Door Brenda - Prijs-update: 25 mei 2019 -

Koop de nieuwste BALR exclusieve items

BALR is aangesloten bij RED! Wat houdt deze samenwerking in? Met de aankoop van de nieuwste BALR items help je een persoon met HIV in Ghana, Lesotho, Rwanda, Zuid-Afrika, Swaziland, Tanzania, Kenia en Zambia. Doordat het populaire merk BALR met de verkoop van deze exclusieve (RED) collectie aandacht vraagt voor het RED Global Fund project én tevens omzet genereert, wordt er met de aankoop van een item meer dan ruim 200 dagen medicijnen verstrekt. Dat is een hele mooie 'score'!

BALR (RED) Collectie

25% van de aankoop van je BALR (RED)-product wordt bijgedragen aan het Global Fund. Het Global Fund gebruikt 100% van deze bijdrage voor de financiering van HIV/AIDS-programma's. Of je al kerstinkopen doet of op zoek bent naar een nieuwe toevoeging aan je garderobe, dit is dé perfecte gelegenheid om iets terug te doen! Door middel van het iconische BALR logo's, het (RED) logo en de kenmerkende rode kleur, zijn alle items herkenbaar verbonden aan het (RED) gevecht om AIDS te beëindigen en zijn voorzien van de unieke BALR stijl. Create your statement!Snelmenu

BALR (RED) capsule collectie

BALR (RED) nieuwste Q-serie, U-serie, Hoodie en T-shirt

Dit najaar heeft BALR een hele speciale (BALR.) RED capsule collectie ontworpen voor de samenwerking met (RED). Variërend van de Q-Serie tot het iconische BALR Club T-shirt, Hoodie en travel items. Je kunt, met de aankoop van een nieuw en uniek item, het gevecht van (RED) ondersteunen om een einde te maken aan AIDS. De aanschaf van de (BALR.) RED Q-Series Zipped Hoodie kan bijvoorbeeld tot 200 dagen levensreddende medicatie opleveren. Zo ben je niet alleen bezig met lifestyle en trends, je kiest ook bewust en verstandig voor verbetering op 'onze' wereld!

BALR. RED capsule collectie items; rugzak, hoodie, sneakers, sporttas en sweatpants


Deze exclusieve BALR (RED) collectie is een vervolg op het BALR (RED) T-shirt dat in april van dit jaar werd gelanceerd. Ze volgen de succesvolle samenwerking van vorig jaar met (RED) op met een gloednieuwe (BALR.) RED Capsule Collection. Deze collectie bevat een unieke Q-Series Hoodie en Sweatpants, de U-serie rugzak, plunjezak en heuptas, plus twee kleuren van de EE Premium V2 Sock sneakers. Bovendien is er ook een (RED) Club T-shirt en hoodie met speciale editie (BALR.), waaruit je kunt kiezen.

Uitgelicht: BALR (RED) nieuwste sneakers

BALR (RED) EE Premium Sock sneakers nu verkrijgbaar

De allernieuwste BALR sneakers zijn een ideale mix tussen stijlvol, trendy en comfortabel én doeltreffend! Door de samenwerking met RED koop je niet alleen de allernieuwste musthave sneakers van het populaire merk BALR, je participeert in het tegengaan van de ziekte AIDS.

BALR Sock sneakers in rood of wit kopen?

Deze speciale kicks uit de (RED) collectie zijn beschikbaar in 2 kleuren en slechts tijdelijk beschikbaar! Wacht niet te lang met het maken van een keuze. Ze zijn verkrijgbaar van maat 36 tot en met 46. Basic zwarte BALR Sock sneakers vind je terug in de AW'18 collectie van BALR.BALR aanbiedingen

BALR nieuwe collecties, aanbiedingen en geldige kortingscodes

Wij verzamelen ze allemaal voor jou!

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen