Trends

Modebeurzen uitdagend; voorjaar & zomertrends 2015

Door site-redactie - Prijs-update: 19 september 2019 -

De echte winter moet nog beginnen, maar de 2015 voorjaar en zomertrends op schoengebied zijn alweer flink te zien op beurzen zoals: Bread & Butter Premiere Classe, de Magic, Tranoi Femme, Micam en Mipel. Gehouden in inspirerende steden als Milaan, Parijs, New York en Londen. Voor ons een glimp uit fashionland om te weten waar we mogelijk naar uit kunnen kijken in het nieuwe jaar.

Het modebeeld laat vooral veel glans, zwart/wit combinaties, riempjes, gespen en vele kleuren zien. We zien vele oude bekende stylen waar we eerder over geschreven hebben, van veren & franjes tot de gladiator sandalen en multicolor-schoenen. We zien mooie modellen waar je direct verliefd op wordt, maar natuurlijk ook modellen waar je even aan moet wennen. Zoals de sandaal. Deze is in elke modestad en beurs uitgebreid te bewonderen en hebben in veel gevallen een dikkere zool gekregen. Dit oogt niet alleen een stuk groffer maar ziet er wat ons betreft een stuk minder vrouwelijk uit.

Summer City Slingback
Een progressieve stijl die verfrissend en vooruitstrevend is de Summer City Slingback. Op Bread & Butter bleken chique slingback enkellaarsjes de ideale zomerschoen voor in de stad. De leren schoenen met minimale details en een fraaie lijn zagen er gestroomlijnd en strak uit. Gekenmerkt aan de band of riem op de hiel. Ook schoenen met open en gesloten neuzen waren flink te zien, gecombineerd met stevige of elegante hakken van gemiddelde hoogte. De ontwerpers benadrukten draagbaarheid, gemak en presenteerden flatforms en blokhakken. Maar ook een flinke selectie van hakloze schoenen, aangekleed met franjes en hippe versiering.

Wij zijn benieuwd hoe de commerciële markt deze mode weer vertaalt in draagbare en betaalbare modellen. De kleuren die we het komende voorjaar en zomer veel zullen tegenkomen zijn naast de vertrouwde zwart/wit combinaties, veel warme kleuren als: oranje, geel, vrolijk roze, paars, fris groen en blauw.

Wij volgen alle trends op schoenengebied en fashiontrends
Bekijk hier eventueel onze andere relevante artikelen
Najaarstrend bestaat uit veren en franjes: Schoenen met veren & franjes
Een echte romantische, maar toch ook stoere uitvoering: Gladiator sandalen
Kies voor Bicolor, Tricolor of Multicolor: Multicolor schoenen.

Pak je online korting
Als je van plan bent om eerst nog winter schoenen aan te schaffen, dan doe je dat natuurlijk het liefst met korting.
In dat geval hebben wij leuke aanbiedingen en kortingscodes voor je verzameld.
Pak hieronder je voordeel of klik hier voor alle kortingen.

Tip een ander en deel eenvoudig dit artikel!

Relevante aanbiedingen

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen