Spotlight

VIP dagen Nelson-winkels; alles met 25% korting!

Door site-redactie - Prijs-update: 25 mei 2019 -

Het is weer zo ver: de Nelson VIP-dagen. Daarvoor kun je op maandag 21 en dinsdag 22 maart terecht in de Nelson online shop en in alle 70 Nelson-winkels in Nederland! Een uitgelezen mogelijkheid om de schoenen collectie voordelig aan te vullen, want men bied je die dagen 25% korting op (bijna) de gehele collectie.

VIP Dagen
De Nelson VIP dagen zijn inmiddels een begrip in Nederland aan het worden. De afgelopen edities in december en juni werden uitstekend bezocht en leverde weer vele tevreden klanten op die met zeer voordelige schoenen weer huiswaarts keerden. En nu krijg je dus ook de kans om nog even met flinke korting je inkopen te doen. Voor jezelf, maar misschien ook een goed idee voor de kids of alvast voor het mooie weer?

De VIP dagen vinden plaats op maandag 21 en dinsdag 22 maart. De deuren zijn geopend van 09:30 uur tot 18:00 uur. De Nelson webshop is vanzelfsprekend de gehele dag open voor je bestellingen.

Over Nelson
Nelson Schoenen is een familiebedrijf dat in inmiddels ruim zestig jaar een leidende positie heeft opgebouwd op het gebied van trendy schoenen van kwaliteitsmerken voor het hele gezin. De groeiende formule is met meer dan honderd schoenenwinkels en een webshop niet alleen een van de grootste, maar tevens een van de meest succesvolle schoenenwinkelketens van Nederland. De winkels zijn onderverdeeld in vier verschillende concepten: Nelson Schoenen (70), Ecco (30), Geox (6) en Hobb’s (3). In welke winkel van Nelson je ook komt, je vindt er altijd een actueel aanbod met kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen