Voordeel

VIP dagen Nelson-winkels; alles met 25% korting!

Door Joëlle - Prijs-update: 18 oktober 2019 -

Nelson VIP-dagen

Het is weer zo ver: de Nelson VIP-dagen. Meerdere keren per jaar biedt Nelson een exclusieve Nelson kortingsperiode aan! In het voorjaar en in het najaar koop je drie dagen lang met 25% korting op de Sale-collectie bij Nelson. Deze terugkerende actie is erg populair! Tijdens de Nelson VIP-dagen ontvang je namelijk 25% korting op heel veel schoenen voor dames, heren en kids. Bestel jouw favoriete damesschoenen, herenschoenen of kinderschoenen dan tijdelijk met flinke korting. Want schoenen heb je nooit genoeg en bij Nelson koop je de beste merken!

Populaire VIP Dagen Nelson schoenen met korting (op=op)

VIP Dagen
De Nelson VIP dagen zijn inmiddels een begrip in Nederland aan het worden. De afgelopen edities in december en juni werden uitstekend bezocht en leverde weer vele tevreden klanten op die met zeer voordelige schoenen weer huiswaarts keerden. En nu krijg je dus ook de kans om nog even met flinke korting je inkopen te doen. Voor jezelf, maar misschien ook een goed idee voor de kids of alvast voor het mooie weer? De Nelson webshop is vanzelfsprekend de gehele dag open voor je bestellingen.

Over Nelson
Nelson Schoenen is een familiebedrijf dat in inmiddels ruim zestig jaar een leidende positie heeft opgebouwd op het gebied van trendy schoenen van kwaliteitsmerken voor het hele gezin. De groeiende formule is met meer dan honderd schoenenwinkels en een webshop niet alleen een van de grootste, maar tevens een van de meest succesvolle schoenenwinkelketens van Nederland. De winkels zijn onderverdeeld in vier verschillende concepten: Nelson Schoenen heeft merken zoals, Ecco, Geox en Hobb’s. In welke winkel van Nelson je ook komt, je vindt er altijd een actueel aanbod met kwaliteit tegen een scherpe prijs.Tip een ander en deel eenvoudig dit artikel!

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen