Celebrity

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste JOSH V collectie? Volg ons!

Door Brenda - Prijs-update: 18 juni 2019 -

JOSH V kleding kopen?

Het Nederlandse fashion en lifestyle label JOSH V, opgericht door modeontwerpster en vlogster Josh Veldhuizen, staat inmiddels bekend om de altijd stijlvolle en elegante collecties, met wereldwijd veel vrouwelijke fans! Het bijzondere aan de JOSH V collecties is dat JOSH V betaalbare mode met een luxueuze touch creëert, die in de garderobe van iedere zelfbewuste vrouw thuishoort. Een vrouw die haarzelf graag verwent met mooie kleding, schoenen, accessoires en verzorging!

'I want to make women look and feel spectacular' -
Josh Veldhuizen

De TWENTY FIVE collectie van JOSH V

Durf en toon wat je waard bent! Deze collectie staat voor lef! Opvallende kleuren, prints, mooie materialen en stoere details! Een beetje sexy, glamour en stijlvol tegelijk! De nieuwste JOSH V collectie hoort in iedere najaarsgarderobe thuis!

JOSH V succesformule

Josh Veldhuizen, die al vanaf kleutertijd haar eigen modeshowtjes thuis in Alphen liep, is in de modewereld bekend als JOSH V: zakenvrouw, stijl-icoon en vlogger. Haar succesformule: superslimme marketing via sociale media. 'Het lijkt wel een droom". Wij volgen de nieuwste collecties van JOSH V, verzamelen alle aanbiedingen, kortingscodes en acties en vergelijken ook nog de winkelprijzen van de verschillende aanbieders van de JOSH V collectie!Nieuwste Josh V collecties en aanbiedingen

Beste Josh V mode voor het najaar

Inmiddels een begrip in de modewereld is het chique merk Josh V.Tip een ander en deel eenvoudig dit artikel!

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen