Spotlight

Manfield en Sacha wat hebben ze gemeen? Beste schoenencollecties!

Door Brenda - Prijs-update: 25 juni 2019 -

Manfield damesschoenen & herenschoenen en Sacha Shoes 2018

Sinds de overname in 2016 van Manfield door Sacha shoes hebben de twee steeds meer gemeen. Ze delen niet alleen de belangrijkste en leukste acties; zoals 20% korting op je tweede aankoop, ze hebben beide een trendy en bijpassende accessoires collectie, ze zijn beide deelnemer aan de National Glamour Day én ze hebben beide natuurlijk prachtige en trendy damesschoenen en herenschoenen. De laatste trend die ze allebei in de collectie hebben is de Dad sneaker! 

Sacha en Manfield Filiaal

De Termeer Groep nam in 2016 Manfield over, vanuit de failliet verklaarde Macintosh Retail Group, en heeft sinds die tijd flinke stappen gezet. Tegelijkertijd begon het bedrijf ook met het ontwikkelen en uitrollen van het nieuwe winkelconcept van Sacha. In april 2017 opende de Termeer groep een eerste Sacha en Manfield filiaal in het nieuwe gedeelte van het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne. De twee winkels zijn naast elkaar gelegen en zijn volgens het nieuwe winkelconcept van beide ketens modern en uitnodigend ingericht. 

Verschil tussen Sacha Shoes en de Manfield collectie

Toch zijn er wel degelijk een aantal verschillen te ontdekken. Ondanks dat de prijsstelling ongeveer gelijk is, heeft de schoenencollectie van Manfield een iets formelere stijl. De Manfield damesschoenen en herenschoenen zijn niet alleen geschikt voor vrije tijd, ook naar het werk of feestelijke gelegenheden kun je met de chique en luxe modellen van Manfield goed voor de dag komen. De collectie van Manfield bestaat voornamelijk uit basic kleuren als zwart, bruin en grijs, altijd goed! Bij Sacha shoes kom je vooral veel trendy, opvallende en stoere modellen tegen. De laatste trends vind je altijd bij Sacha shoes terug. Bekijk bijvoorbeeld de hippe Cut-out boots, grove DAD sneakers of enkellaarsjes met all-over print. 

Bronx wit Leren Dad sneaker groen/geel

Dames - Dad sneakers zijn dé Trend voor het voorjaar en de zomer 2018! Met deze sneakers van Bronx ga jij gegarandeerd de show stelen! De sneakers hebben op de hiel een metallic detail. De buitenzijde is gemaakt van leer en de binnenzijde is gemaakt van textiel.
Toepassing: Vrije tijd, uitgaan, vakantie
Seizoen: Hele jaar
Voor: Dames, meisjes
Maten: 35 t/m 43
Kleuren: Wit/zilver/groen/geel
Categorie: Sneaker
Toepassing: Vrijetijd

Bronx Leren Dad sneakers met roze details

Dames - Leren Dad sneakers met roze details. Met deze opvallende Chunky sneakers van het merk Manfield word je zeker niet over het hoofd gezien! De Dad sneakers zijn een hele grote trend op dit moment.
Toepassing: Vrije tijd, uitgaan, vakantie
Seizoen: Hele jaar
Voor: Dames, meisjes
Maten: 35 t/m 43
Kleuren: Grijs/wit/rood/roze/zilver


Tip een ander en deel eenvoudig dit artikel!

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen