Celebrity

BALR kiest voor Fernando Torres; een meer dan uitstekende match!

Door site-redactie - Prijs-update: 19 september 2019 -

Fernando Torres alias El Niño
Een groter talent dan Fernando Torres heeft Spanje misschien wel nooit gehad. Al op vijfjarige leeftijd wordt de spits toegevoegd aan de jeugdopleiding van Atlético Madrid. Hij doorloopt alle jeugdteams van zowel Atlético als het Spaanse nationale elftal. Als hij zeventien jaar is debuteert hij in het eerste elftal van Atlético Madrid. Zijn jonge debuutleeftijd en zijn babyface leveren hem de bijnaam ‘El Niño’ (het kind) op. Als spits van Liverpool groeit hij uit tot een van ’s werelds beste spitsen. In 2008 verovert hij met Spanje de Europese titel. En na wat omzwervingen bij Chelsea en AC Milan speelt hij nu weer in Spanje bij Atlético Madrid, de club waar het allemaal begon.

Fernando Torres BALR collectie
In juni 2017 is Torres een samenwerking met BALR. aangegaan. Een goede match, want BALR., afgeleid van het woord ‘footballer’, staat voor iemand die hard werkt om z’n dromen waar te maken en die graag succesvol wil zijn in alles wat hij doet, maar niet naast zijn schoenen gaat lopen. En Fernando is daarvan natuurlijk het ultieme voorbeeld.

Bron en afbeeldingen BALR.

De Torres collectie wordt verkocht op BALR.com en in de Flagship Store in Amsterdam.

Nieuwste BALR Torres collectie voor het najaar 2017

In juni 2017 is de nieuwe BALR. Torres collectie online verschenen. Wij selecteerden een paar BALR. Torres producten voor het najaar 2017.

icon: BALR. Torres Crew Neck Sweater Grey 20025676 - te koop vanaf: 150,-

BALR. Torres Crew Neck Sweater Grey 20025676

BALR.

€ 150,-

icon: BALR. Club Shirt voor heren - te koop vanaf: 75,-

BALR. Club Shirt voor heren

BALR.

€ 75,-

icon: BALR. weekendtas Torres collectie - te koop vanaf: 675,-

BALR. weekendtas Torres collectie

BALR.

€ 675,-

BALR. Torres Crew Neck Sweater Grey 20025676

icon: BALR. Torres Crew Neck Sweater Grey 20025676 - te koop vanaf: 150,-
icon: BALR. Torres Crew Neck Sweater Grey 20025676 - te koop vanaf: 150,-icon: BALR. Torres Crew Neck Sweater Grey 20025676 - te koop vanaf: 150,-
BALR.
Men - Crew Neck Sweater Grey - uit de Torres collectie is deze luxe sweater in grijs en is voorzien van het BALR embleem, verder geen poespas, stoer, comfortabel, sportief én volhardend. Deze Torres sweater is verkrijgbaar in het grijs, zwart of wit met zwarte of witte letters voor dames en heren vanaf maat xs.
Categorie: Sweaters
Toepassing: Vrije tijd, feestje, vakantie
Voor: Heren

BALR. Club Shirt voor heren

REVIEW 9.3
icon: BALR. Club Shirt voor heren - te koop vanaf: 75,-
icon: BALR. Club Shirt voor heren - te koop vanaf: 75,-icon: BALR. Club Shirt voor heren - te koop vanaf: 75,-icon: BALR. Club Shirt voor heren - te koop vanaf: 75,-
BALR.
Men - BALR T-shirt, het iconische club shirt in zwart met wit logo is één van de populairste BALR t-shirts voor heren en de keuze van vele topsporters. Shop de exclusieve collectie BALR.
Categorie: Kleding
Type: T-shirt
Toepassing: Vrije tijd, feestje, vakantie
Voor: Heren

BALR. weekendtas Torres collectie

icon: BALR. weekendtas Torres collectie - te koop vanaf: 675,-
icon: BALR. weekendtas Torres collectie - te koop vanaf: 675,-icon: BALR. weekendtas Torres collectie - te koop vanaf: 675,-icon: BALR. weekendtas Torres collectie - te koop vanaf: 675,-
BALR.
BALR Leather Weekender - de nu al iconische BALR weekend tas heeft een update gehad, de bijgewerkte versie is gemaakt van het beste Italiaanse leer en perfect voor weekendvakanties, om te sporten of zakenreis. De buitenkant is voorzien van een subtiel reliëf BALR Logo aan de zijkant, het is afgewerkt met stevige metalen zeshoeken en je kan dit product van topkwaliteit dragen met de bovenste handgrepen of gebruik te maken van de afneembare schouderriem voor maximaal comfort.
Type: Weekendtas
Toepassing: Vrije tijd, sport, vakantie
Seizoen: Het hele jaar
Voor: Dames en heren
Kleuren: Zwart
Maten: Eén maat
Opmerkingen: Leather Weekender BALR.


Tip een ander en deel eenvoudig dit artikel!

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen