Spotlight

De beste dagcrèmes voor ieder huidtype, zijn die ook duurder?

Door Saskia - Prijs-update: 19 september 2019 -

De beste dagcrème en nachtcrème

Is een duurdere dagcrème ook beter? Een goede crème is meer herkenbaar aan de ingrediënten. De goedkopere crèmes zijn vaak voorzien van Glycerine (Glycerol), dat vochtinbrengend werkt. Maar in hogere concentratie trekt het juist vocht uit de huid, waardoor de huid te droog wordt. Tegenwoordig vinden de meeste vrouwen het belangrijk dat een dagcrème of nachtcrème zonder parabenen, zonder siliconen, zonder spf, zonder alcohol en zonder parfum is. Geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen in de crèmes, het liefst zo natuurlijk mogelijk is het beste voor de huid.

Trend 2017 natuurlijke verzorgingsproducten

Heb jij een gevoelige huid? Probeer dan eens een dagcrème zonder parfum of parabenen. Parabenen is een verzamelnaam voor een groep chemische stoffen die allen parahydroxybenzoëzuur als basis bezitten. Dit wordt vrijwel alleen gebruikt als conserveringsmiddel in onder andere cosmetica en huidverzorgingsproducten. Maar ook in schoonmaakmiddelen!

Bekijk onderstaande verzorgingsproducten. Lees onze reviews van verschillende soorten crèmes en wij vergelijken ook nog eens de prijzen voor je!

icon: Estée Lauder Resilience Lift Dry Skin 24 hour - te koop vanaf:  79,79

Estée Lauder Resilience Lift Dry Skin 24 hour

Meerdere verkopers

€ 79,79

icon: La Mer The Moisturizing Soft Cream, 24 uurs creme 30ml - te koop vanaf:  162,50

La Mer The Moisturizing Soft Cream, 24 uurs creme 30ml

de Bijenkorf

€ 162,50

Estée Lauder Resilience Lift Dry Skin 24 hour

Liftende crème olie en parfumvrij - Estée Lauder Resilience Lift Firming 24 hour spf15 Dry Skin is een crème die de droge huid steviger maakt, waardoor de huid een liftend effect of gevoel krijgt. Door deze crème krijg je een jongere en stralende uitstraling.
Type: Crème
Voor: Dames
Gebruik: 24 uur
Inhoud: 50 ml.
Opmerkingen: 24 uur gelift door het exclusieve Photo-Activated Lift Complex

La Mer The Moisturizing Soft Cream, 24 uurs creme 30ml

REVIEW 9.1
icon: La Mer The Moisturizing Soft Cream, 24 uurs creme 30ml - te koop vanaf:  162,50
icon: La Mer The Moisturizing Soft Cream, 24 uurs creme 30ml  - te koop vanaf:  162,50icon: La Mer The Moisturizing Soft Cream, 24 uurs creme 30ml  - te koop vanaf:  162,50icon: La Mer The Moisturizing Soft Cream, 24 uurs creme 30ml  - te koop vanaf:  162,50
de Bijenkorf
Vochtregulerende crème - The Moisturizing Soft Cream van het chique merk La Mer is een revolutionaire nieuwe formule met dezelfde diepgaande weldaden van de originele Crème de La Mer in een nieuwe, zachte en luxueuze textuur. Deze formule bevat het Miracle Broth met zijn legendarische transformatiekracht en geeft de huid het vocht dat ze dagelijks nodig heeft om zichzelf te vernieuwen en steviger aan te voelen.
Type: Crême
Voor: Dames
Gebruik: 24 uur
Inhoud: 30 ml
Opmerkingen: Gebruik dag en nacht, een heel leven lang
Tip een ander en deel eenvoudig dit artikel!

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen