Spotlight

La Mer verzorgingsproducten voor het krijgen van een jongere huid

Door Brenda - Prijs-update: 25 mei 2019 -

Over de La Mer verzorgingsproducten
Crème de La Mer cosmetica is het best bewaarde schoonheidsgeheim. La Mer heeft een zeer uitgebreid assortiment aan gezichts,- en lichaamsverzorgingsproducten, zoals eye-crême, lipbalsem, huidtonic of lotions, foundation en body crèmes. La Mer cosmetica bevat vitaminen en marine extracten, die afkomstig zijn van levend zeewier. Het fermentatie- en productieproces zijn beiden zeer tijdrovend, waardoor het produceren van een potje minstens drie maanden in beslag neemt. Dit ingewikkelde proces draagt bij dat de zuiverheid en werkzaamheid van de grote hoeveelheid organische ingrediënten bewaard blijft en de crêmes daardoor langer werken dan andere crêmes.

La Mer Lifting & Firming Mask, Make-Up, La Mer Eye Illuminating Gel, La Mer Starter Set Discover Radiance

Het ontstaan van het La Mer schoonheidsgeheim

Ruimtevaartfysicus dr. Max Huber ging veertig jaar geleden op zoek naar een oplossing om zijn littekens, die hij opliep tijdens een ongeluk in het laboratorium, te genezen. Hij gebruikte bij zijn onderzoek als eerste zeekelp in de huidverzorgingsproducten en specialiseerde zich in de kunst van de biofermentatie. Zo kwam Miracle Broth tot stand, een elixer met ingrediënten uit de zee, die de basis vormden van de inmiddels legendarische de La Mer verzorgingscollectie.

Huidherstellende crème op natuurlijke wijze
Ruim twaalf jaar en vele experimenten later had dr. Huber de perfecte formule gevonden. De bijzondere resultaten waren het wachten waard. Het krachtige voedingsrijke ferment is beroemd om zijn helende eigenschappen voor littekens en oneffenheden. Het helpt de huid te kalmeren en te voeden, zodat de huid zich herstelt op natuurlijke wijze voor een jongere uitstraling.

La Mer The Lifting Contour Serum 30ml

REVIEW 9.2
icon: La Mer The Lifting Contour Serum 30ml - te koop vanaf: 290,-
icon: La Mer The Lifting Contour Serum 30ml - te koop vanaf: 290,-icon: La Mer The Lifting Contour Serum 30ml - te koop vanaf: 290,-icon: La Mer The Lifting Contour Serum 30ml - te koop vanaf: 290,-
Dit liftende serum verbetert de contouren zichtbaar en geeft het gezicht een jeugdiger aanzien. Een nieuw liftend enzym, dat afkomstig is uit de zee, helpt om de natuurlijke collageenproductie van de huid te bevorderen.

La Mer The Moisturizing Soft Cream, 24 uurs creme 30ml

REVIEW 9.1
icon: La Mer The Moisturizing Soft Cream, 24 uurs creme 30ml - te koop vanaf: 155,-
icon: La Mer The Moisturizing Soft Cream, 24 uurs creme 30ml - te koop vanaf: 155,-icon: La Mer The Moisturizing Soft Cream, 24 uurs creme 30ml - te koop vanaf: 155,-icon: La Mer The Moisturizing Soft Cream, 24 uurs creme 30ml - te koop vanaf: 155,-
Vochtregulerende crème - The Moisturizing Soft Cream van het chique merk La Mer is een revolutionaire nieuwe formule met dezelfde diepgaande weldaden van de originele Crème de La Mer in een nieuwe, zachte en luxueuze textuur. Deze formule bevat het Miracle Broth met zijn legendarische transformatiekracht en geeft de huid het vocht dat ze dagelijks nodig heeft om zichzelf te vernieuwen en steviger aan te voelen.
de Bijenkorf


Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen