Shopping

Swatch horloges nieuwe kleuren & modellen 2018

Door site-redactie - Prijs-update: 19 september 2019 -

Swatch is een toonaangevende Zwitserse horloge- en sieradenmaker. Swatch heeft al vele jaren lang een sterk gevoel voor mode en weet daardoor ieder jaar te innoveren en verrassen met nieuwe collecties. Het gebruik van vele kleuren, opvallende combinaties en prints zijn herkenbaar voor de Swatch horloges. De horloges zijn plat en waterdicht, hierdoor zitten ze comfortabel en zijn ze erg duurzaam. Voor zowel dames als heren zijn er klassieke horloges met schakelband, maar ook sportieve en trendy kunststof exemplaren in felle kleuren.

Swatch horloges combineren met accessoires
De Swatch horloges worden voluit gecombineerd met gekleurde armbanden, kralenbandjes of lederen veters en linten. Lekker opvallend gedragen op een bruin getinte arm, op een arm met mooie tatoo of stijlvol gecombineerd met je zakelijke outfit. Met Swatch kan alles!

Time is what you read from a watch

Swatch horloges bij de Bijenkorf verkrijgbaar v.a. € 50,-

Swatch horloges voor dames en heren

Ben jij al heel lang fan van Swatch en op zoek naar het nieuwste model? Of toe aan je eerste Swatch? Wij vergelijken de prijzen van Swatch horloges, zodat je gemakkelijk kunt zien wat de beste prijs of beste aanbieder voor jou is.

Swatch horloge Rosé Hello Darling

icon: Swatch horloge Rosé Hello Darling - te koop vanaf:  120,-
icon: Swatch horloge Rosé Hello Darling  - te koop vanaf:  120,-
Horloge - Het dameshorloge Hello Darling is een dun en licht model van slechts 3,9 mm dik. Het rosé goudkleurige horloge heeft een kunststof horlogekast met een elegante rosé milanese horlogeband.
de Bijenkorf

Swatch horloge Blue Rebel Suon700

icon: Swatch horloge Blue Rebel Suon700 - te koop vanaf:  70,-
icon: Swatch horloge Blue Rebel Suon700  - te koop vanaf:  70,-
Horloge - Swatch horloge uit de Rebel serie Suon700 in Blue. De Swatch New Gent Blue Rebel heeft een kunststof horlogekast van 41 mm met een soepele siliconen horlogeband in stijlvol donkerblauw.
Bol.com


Tip een ander en deel eenvoudig dit artikel!

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen