Spotlight

BALR Weekender; de ideale luxe weekendtas voor mannen

Door Brenda - Prijs-update: 25 mei 2019 -

BALR shirt combineer je met de BALR Leather Weekender, een lederen reistas, ideaal voor stedentrips of zakenreizen.

De nu al iconische BALR weekend tas heeft een update gehad. Deze ge-restylde versie is gemaakt van het beste Italiaanse leer en van perfecte kwaliteit. De weekendtas voor heren is uitstekend geschikt voor (korte)vakanties, om te sporten of mee op zakenreis. De buitenkant van de reistas is voorzien van een subtiel reliëf BALR Logo aan de zijkant, het is afgewerkt met stevige metalen zeshoeken en je kan dit product van topkwaliteit dragen met de bovenste handgrepen of door gebruik te maken van de afneembare schouderriem voor maximaal comfort. De ondergrond is beschermd tegen scheuren door vijf metalen noppen of voeten. Aan de binnenkant zit een handige zak om de meest waardevolle bezittingen in te bewaren.

Ongeacht waar je reis naar toe gaat, de Leather Weekender geeft je een onberispelijk gevoel van stijl & comfort op de best mogelijke manier.

BALR Weekend tas voor mannen ook mooi voor dames

De BALR Weekender eindelijk een ideale weekendtas voor mannen? Misschien wel, maar de weekendtas past ook perfect bij iedere dames outfit én er kan lekker veel in! Ruilen voor de dames uitvoering, die heren nemen toch niet zoveel mee!

BALR. weekender voormalig en nieuwe collectie

BALR. weekendtas Torres collectie

icon: BALR. weekendtas Torres collectie - te koop vanaf:  675,-
icon: BALR. weekendtas Torres collectie  - te koop vanaf:  675,-icon: BALR. weekendtas Torres collectie  - te koop vanaf:  675,-icon: BALR. weekendtas Torres collectie  - te koop vanaf:  675,-
BALR Leather Weekender - de nu al iconische BALR weekend tas heeft een update gehad, de bijgewerkte versie is gemaakt van het beste Italiaanse leer en perfect voor weekendvakanties, om te sporten of zakenreis. De buitenkant is voorzien van een subtiel reliëf BALR Logo aan de zijkant, het is afgewerkt met stevige metalen zeshoeken en je kan dit product van topkwaliteit dragen met de bovenste handgrepen of gebruik te maken van de afneembare schouderriem voor maximaal comfort.
BALR.


Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen