Voordeel

De wintersale is begonnen; op jacht naar koopjes

Door site-redactie - Prijs-update: 25 mei 2019 -

De eerste SALE aankondigingen zijn binnen. Dat is mooi! De speurtocht naar de meest voordeligste schoenen en kleding óf eindelijk dat dure merk eens voordelig bemachtigen, gaat van start. Door het grote aanbod zie je soms door de bomen het bos niet meer. Je gaat winkelen en komt met allerlei leuke voordeeltjes thuis, die je net niet nodig had. Leuk, maar niet nuttig. Het online aanbod is nog groter, door de zoekfilters en vergelijkingspagina's kun je het perfectje uitverkoopje scoren.

Maak een lijstje van wat je op het oog hebt en vergelijk de shops en prijzen. Het vraagt wat tijd, maar het levert je ook wat op!

Shortest horror story ever: 'SOLD OUT'

Wintersale 2016-2017
De wintersale begint dit jaar nóg eerder dan de uitverkoop vorig jaar. Lees hier hoe we toen onder de indruk waren van de vroege start van de wintersale. Tijdens de wintersale shop je online of in de winkels met kortingen vanaf 20% tot en met 70% bij vele webshops. De korting geldt vaak op geselecteerde items, de artikelen die letterlijk opgeruimd moeten worden in de winkels.

Wacht je met je aankoop tot eind januari, dan scoor je wellicht nog meer korting. De kans dat de betere items en de meest gewilde modellen en merken uitverkocht zijn, is natuurlijk wel groter. De aankoop van een uitverkoop artikel kan een gelukshormoon bij je aanmaken, waardoor een emotie aankoop al gauw gedaan is. De meeste miskopen worden in de uitverkoop gedaan.

Wat moet je doen?
Een overzichtelijke kledingkast geeft hetzelde geluksgevoel. Zorg daarom dat je de inhoud van je kledingkast op je netvliezen hebt staan en weet daardoor wat je nodig hebt, of extra kunt gebruiken. Immers, als je geen overzicht in je kast hebt, dan kun je ook geen verstandige aankoop doen. Bedenk dat goedkoop ook vaak duurkoop is. De kwaliteit van een artikel is vaak van belang voor de duurzaamheid. Gebruik daarom de uitverkoop om dat (te) dure artikel met korting te bemachtigen. Van een paar mooie Shabbies laarzen met 30% korting heb je jaren plezier.

Sarenza tot 60%, Van den Assem 30%, Wehkamp 50% op Denim, Wintersale bij Omoda & mooieschoenen

Een lage prijs mag geen reden zijn iets te kopen! De enige reden iets aan te schaffen, is omdat het kledingstuk of schoenen jou laten stralen.

Staan deze items op jouw verlanglijstje? Nee? Misschien wel de moeite waard even te bewonderen. Wij vinden ze zeker de moeite waard.


Waar te koop?

  • Wehkamp Sacha enkellaars, Nelson Aqa boots, Sooco Shoecolate cowboyboots, Sneakerbaas Superstar metal toe
  • Van Dalen Geoxx laarsje, Mooieschoenen Toral met studs, Michael Kors laarsje en Michael Kors pumps
  • Mooieschoenen Floris van Bommel sneaker, Shoetime Tamaris pump, Mooieschoenen Via Vai met klosje, Sooco SPM boots.

Succes met de jacht!

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen