Voordeel

Ben jij klaar voor Black Friday & Cyber Monday 2016?

Door site-redactie - Prijs-update: 25 mei 2019 -

Het is weer zover! Dé belangrijkse online winkeldagen van het jaar zijn er weer. Natuurlijk hebben wij het dan over Black Friday en Cyber Monday. Op vrijdag 25 november trapt Black Friday, de dag na Thanksgiving, het voordeel feestje af. In de VS is dit het begin van de periode om je kerstinkopen te doen en heel veel producten met hoge kortingen in te slaan. En, alsof het nog niet genoeg is, op maandag 28 november is het ook nog eens Cyber Monday. De dag waarop, ook weer met zeer hoge kortingen, het online shoppen uitgebreid gepromoot wordt.

Alleen op Black Friday & Cyber Monday ben ik een ochtendmens

Black Friday & Cyber Monday ook in Nederland

De beide van oorsprong Amerikaanse dagen krijgen ook in Nederland steeds meer aandacht. De webshops van vele bekende winkels en merken storten zich inmiddels vol op deze voordeeldagen. Wij verwachten voor Black Friday 2016 een waar koopspektakel, dankzij een enorme toename van het aantal deelnemende (web)winkels in Nederland. Vorig jaar hebben winkeliers voor het eerst serieus aandacht aan deze dagen gegeven. Hierdoor is 2015 het jaar waarin Black Friday in Nederland, met een totaal van 35 deelnemende winkels, echt is doorgebroken.

Tegenwoordig zijn er wekelijks diverse aanbiedingen te vinden. Waarom dan toch shoppen tijdens dit weekend? De aanbiedingen tijdens Black Friday zijn een stuk extremer! Kortingen lopen op tot wel 70% van de originele adviesprijs!

Wie doen er dit jaar mee?
Webwinkels waar je kunt profiteren tijdens Black Friday en/of Cyber Monday zijn Adidas, Sarenza, Schuurman Schoenen, Mc. Gregor, Zalando, Crocs, Otto, Wehkamp, C&A, Nelson, Omoda, van Arendonk, Sooco, Score, Manfield of Bristol. Hieronder vind je alle aanbiedingen voor de komende dag(en). Dus sla je slag; het is nu (vandaag) of nooit!

TIP voor witgoed: Wil jij weten welke wasmachine de beste koop is lees hier de reviews en alle informatie over wasmachines.

1

Chopard Casmir Eau de Parfum 100ml

icon: Chopard Casmir Eau de Parfum 100ml - te koop vanaf: 25,95
icon: Chopard Casmir Eau de Parfum 100ml - te koop vanaf: 25,95icon: Chopard Casmir Eau de Parfum 100ml - te koop vanaf: 25,95icon: Chopard Casmir Eau de Parfum 100ml - te koop vanaf: 25,95
Eau de Parfum dames - Chopard Casmir is een parfum dat geinspireerd is op de lotusbloem. De lotusbloem wordt in India gezien als een symbool van kracht, deugdzaamheid en overvloed.
2

Lancôme Paris Tresor Eau de Parfum 30ml

icon: Lancôme Paris Tresor Eau de Parfum 30ml - te koop vanaf: 46,97
icon: Lancôme Paris Tresor Eau de Parfum 30ml - te koop vanaf: 46,97
Eau de Parfum dames - Lancôme Tresor is een warme oosterse & bloemige damesgeur met noten van abrikozenbloesem, rozen, perzik, amber, muskus, heliotroop, iris, sering, blauwe lis en lelietjes-van-dalen. Het Trésor Lancôme parfum onthult de bloemige, fruitige, poederachtige naar amber ruikende geurnoten van Trésor.
3

Versace Bright Crystal Eau de Toilette 90ml

icon: Versace Bright Crystal Eau de Toilette 90ml - te koop vanaf: 57,-
icon: Versace Bright Crystal Eau de Toilette 90ml - te koop vanaf: 57,-
Eau de Toilette dames - Versace Bright Crystal is fris en bloemig, daar houdt Donatella Versace van. Haar nieuwe geur voor vrouwen, Bright Crystal, is dan ook een uitbarsting van frisse, sprankelende bloemen, met een lichte sensuele ondertoon.
4

Burberry Weekend Woman Eau de Parfum 100ml

icon: Burberry Weekend Woman Eau de Parfum 100ml - te koop vanaf: 33,99
icon: Burberry Weekend Woman Eau de Parfum 100ml - te koop vanaf: 33,99
Eau de Parfum dames - Burberry Weekend Woman werd gelanceerd door het parfumhuis van Burberry in 1997. De geur is een klassieker die voor vele vrouwen een kenmerkende en herkenbare geur is.
5

Armani Si Eau de Parfum Spray 50ml

icon: Armani Si Eau de Parfum Spray 50ml - te koop vanaf: 54,99
icon: Armani Si Eau de Parfum Spray 50ml - te koop vanaf: 54,99
Eau de Parfum dames - Giorgio Armani Sì s een eerbetoon aan de moderne vrouwelijkheid; een onweerstaanbare combinatie van genade, kracht en een onafhankelijke geest, aldus Giorgio Armani. De Sì vrouw is vrij en weet haar visie op de wereld bekend te maken, ze vertegenwoordigt de kalme kracht van vrouwelijkheid en ook van moed.
6

Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum 30ml

REVIEW 9.4
icon: Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum 30ml - te koop vanaf: 36,99
icon: Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum 30ml - te koop vanaf: 36,99icon: Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum 30ml - te koop vanaf: 36,99
Eau de Parfum dames - Paco Rabannne Lady Million is een ongekend populair parfum. De eau de parfum staat niet voor niets in de top 10 van de beste geuren voor haar.


Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen