Trends

Steve Madden pumps in Nederland via SPM Shoetrade

Door site-redactie - Prijs-update: 25 mei 2019 -

Steve Madden damesschoenen in Nederland te koop

Het merk Steve Madden wil zich meer gaan richten op de Europese markt en heeft daarom Nederland gekozen als locatie voor het Europese hoofdkantoor. Het kantoor is in Nieuwkuijk. De joint venture ‘Steve Madden Europe’ is een samenwerking tussen Steve Madden USA en het Nederlandse groothandelsbedrijf SPM Shoetrade. Met deze samenwerking wil Steve Madden de Europese activiteiten flink gaan uitbreiden. De bestaande Europese webshop krijgt een nieuwe look en gaat na de zomer live.

Steve Madden staat voor sexy & stoer, veel kleur en beroemde zolen of hakken bij de sandalen & pumps

Als designer weet Steve Madden al jaren hoe hij fashionista's blij moet maken met zijn collecties. Madden laat zich inspireren door Urban Edge en Rock & Roll om schoenen te ontwerpen die innoverend, fun en altijd trendy-chic zijn. Het merk heeft heel wat van beroemde fans, waaronder Heidy Klum, Kate Moss, Lady Gaga en Rihanna. Als je op zoek bent naar killer heels, een elegante ballerina of een stijlvolle wedge, in de collectie van deze schoenen koning vind je zeker wat je zoekt!

Steve wil zich de komende tijd niet alleen meer op Europa & Nederland richten, ook op de jeugdige fans. Die heeft hij nog te weinig. Tijdens het interviewen van jonge dames bleken vele het merk niet eens te kennen. Hier wil Steve Madden de komende jaren verandering in brengen. Het merk is voor jong & oud geschikt!SPM Shoetrade
SPM Shoes & Boots maakt schoenen en laarzen voor modebewuste vrouwen die kiezen voor kwaliteit en stijl. Van casual tot sportief, van stoer tot chic: SPM heeft het allemaal – en voor een aantrekkelijke prijs. Het ontwerpteam laat zich inspireren door de laatste internationale modetrends en vertaalt die naar draagbare modellen. De collectie bestaat uit lange laarzen, enkellaarsjes, pumps, slippers, sandalen, sneakers en ballerina’s. Alle schoenen worden gemaakt van leer, waarbij er volop gespeeld wordt met kleuren, prints en accessoires. Naast een uitgebreide zomer- en wintercollectie presenteert SPM Shoes & Boots ook tussentijds nieuwe modellen.

Historie
Steve Madden biedt schoenen en accessoires voor vrouwen, mannen en kinderen aan, met merkennamen als Steve Madden, Dolce Vita, Betsey Johnson en Brian Atwood. Het bedrijf ontwerpt en verkoopt producten onder private label merknamen voor verschillende retailers. De groothandelsdistributie bevat warenhuizen, speciaalzaken, luxe retailers, nationale ketens en overige Retail. Steve Madden heeft 177 winkels en vier webwinkels.

Steve Madden
Steve Madden groeide op in de sectie Five Towns van Long Island, de jongste van drie jongens van wie hun vader in de textiel-business zat. Na een onstuimige periode, waarin Steve Madden in 2002 veroordeeld werd voor fraude en na een flame-out gevoed door drank, drugs en zijn liefde voor geld, staat het schoenenmerk nog steeds overeind. Steve Madden is nu creatief en ontwerp opperhoofd en heeft zijn directie rol aan chief executive Ed Rosenfeld, een voormalige investment banker bij Peter J. Solomon Company, afgestaan. Steve Madden, 55, lijkt meer centraal in het merk te staan dan ooit. Al eerder was er sprake van strategische partners, investeerders of externe ontwerpers. In 2010 werd het bedrijf gered door Betsey Johnson, bekend van het merk Superga, met de TV-tweeling en stijliconen Mary-Kate en Ashley Olsen als ontwerpers. Bron: Textilia

SPM is onder ander te koop bij Sooco, Schuurman Schoenen, Sarenza, Omoda en Wehkamp SPM for Sacha,

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen