Algemeen

Wij wensen jou een gelukkig & gezond nieuwjaar toe!

Door site-redactie - Prijs-update: 25 mei 2019 -

Today is a first blank page of a 365-page book; write a good one! Het team van Schoenen-site-Nederland wenst alle volgers een bijzonder mooi, vreedzaam, liefdevol & gezond 2016 toe! Wij danken jullie voor het volgen van onze site en facebookberichten en hopen ook in het nieuwe jaar met heel veel leuke aanbiedingen & kortingscodes te komen. Zodat je altijd online het mooiste voor de beste prijs kunt aankopen.

Een bijzonder mooi, vreedzaam, liefdevol & gezond 2016!

Het jaar 2015
Het afgelopen jaar is het online shoppen alleen nog maar populairder geworden. Het 'taboe' om schoenen, zonder te passen, via een webshop te kopen is nu wel bijna geheel verdwenen. Gemakkelijk van de ene naar de andere winkel surfen, profiteren van online voordeel en het eenvoudig en vaak kosteloos laten bezorgen en ophalen, daar wordt steeds vaker voor gekozen. Veel fysieke winkels hebben het daarom financieel moeilijk en kiezen veel vaker voor de noodzakelijke combinatie met een webshop.

De komende tijd is het nog volop uitverkoop, Wil jij jezelf de drukte, tijd en moeite besparen, shop de laatste koopjes dan lekker online! Hieronder hebben wij een aantal aanbiedingen voor je klaar gezet!

Trend 2016
Wat kunnen we in het voorjaar verwachten op schoenen gebied? Je moet er nu nog even niet aan denken met het koude weer, maar als de zon weer gaat schijnen, worden het veelal open schoenen komend voorjaar en meer gepunte modellen. De focus ligt op de leuke details van de schoenen, fraaie & sierlijke afwerkingen met strikken of geprinte stoffen en leuke & opvallende aankleding van de schoenen met gekleurde panty's of gebreide beenwarmers. Met deze trend val je gegarandeerd op! Kun jij niet wachten op deze collectie, of is het voor jou iets te wild?

Shops in the Spotlight

Voordelig geprijsd

Meer voordeel

In the spotlight: Wehkamp

Populaire Wehkamp acties

NEW Parfum
en meer Beauty

Wij laten je zien waar je het voordeligst uit kunt zijn!

Bekijk prijzen